Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Diensten

Services die klaar staan voor de klant

De diensten van Autobedrijf Daatselaar

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van financiering en lease tot zoekopdrachten. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

 

Financiering / lease

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

LEES MEER

Inkoop

Autobedrijf Daatselaar in Amersfoort maakt uw auto taxeren / verkopen makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen op deze pagina en wij zullen u spoedig een reactie geven.

LEES MEER

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

LEES MEER

Verzekering

Autobedrijf Daatselaar in Amersfoort werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen.

LEES MEER

Garantie

Er kan altijd iets met een auto gebeuren waardoor je niet meer verder kan rijden. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie, voor dag en nacht direct hulp bij autopech.

LEES MEER

Verhuur Dakkoffer

Voor ieder automerk hebben wij een Dakkoffer of Skibox beschikbaar. We hebben verschillende typen beschikbaar van de topmerken Thule en Hapro in de kleuren Zwart of Grijs tegen de scherpste huurprijzen.

LEES MEER

Aankoopkeuring auto

en je op zoek naar een betrouwbaar en onafhankelijk servicepunt waar je een auto kan laten keuren voordat je hem wilt kopen? Heb je een auto gezien, maar wil je zeker weten dat de auto goed is gecheckt op gebreken? Laat een aankoopkeuring door ons uitvoeren

LEES MEER
whatsappWhatsapp ons