Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Werkplaats

Services die klaar staan voor de klant

De werkplaats van Autobedrijf Daatselaar

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autobedrijf Daatselaar in Amersfoort helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

 

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

LEES MEER

APK - Keuring

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden.

LEES MEER

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

LEES MEER

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

LEES MEER

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

LEES MEER

Onderhoud & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Autobedrijf Daatselaar kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER
whatsappWhatsapp ons